Fermentacja Pakujemy słoiki warsztaty
Akademia Kulinarna Kucharz Top w Słupsku ma przyjemność zaprosić na warsztaty kulinarne, które odbędą się 17 września 2019, od 18:00 do 22:00 w Akademii Kulinarnej Kucharz Top ( Aleja 3 Maja 82/25). Tylko dla osób pełnoletnich!!!
Kiszonki od niedawna znów stają się modne. W naszym domu zawsze kisiło się warzywa – ogórki, kapustę, buraki. Od kilku lat robię również kiszonkowe eksperymenty. Kiszę cytryny, pomidory, cukinię, fasolkę, kalafiora, paprykę, brukselkę, marchewkę, jabłka, grzyby. Wszystkie te kiszonki są smaczne i wnoszą powiew nowości do naszej kuchni. Może i Ty dołączysz? To bardzo modny trend!
kiszona marchew z chrzanem imbirem i koprem kiszone buraki kimchi kiszone rzodkiewki kiszony kalafior kiszone cytryny ogórki małosolne kiszona słonina Degustacja
coś mocnego (destylat :))) Cena zawiera wszystkie potrzebne składniki do przygotowania przepisów. Dla każdego dobrze wyposażone stanowisko z fartuchem (który lubi się brudzić)
cena 90 zł

